De Cambridge’jes waren net op tijd terug van de wintersport.

Koningin Elizabeth liet verstek gaan voor de Paasdienst en kroonprins Charles en Camilla brengen de paasdagen door in Schotland, dus die waren ook niet van de partij.

Gelukkig zijn de Windsors ruim voorzien van familieleden die de honneurs konden waarnemen in St George’s Chapel bij Windsor Castle...

Article continues after the ad

...voor een Royal Easter Parade in een hiërarchische stoet.

De hertog en hertogin van Cambridge genoten de afgelopen week van een late wintersportvakantie in Courchevel. De kinderen kregen er skiles en prins William en hertogin Kate waren in hun skipakken zo onherkenbaar dat ze in alle rust van de piste konden suizen.

Maar ze waren dus op tijd terug voor de paasdienst, toch een gevalletje ‘de plicht roept’. Kate droeg een Emilia Wickstead, Charlotte de Forget Me Not jurk van Rachel Riley. Vergeet-me-nietjes waren de lievelingsbloemen van haar oma, prinses Diana. Mooi detail tijdens Pasen. 

En Kate droeg dit in heur haar: aan de voorkant zag het er beter uit dan aan de achterkant, maar met lokken zoals deze kun je natuurlijk alles hebben. 

Ook aanwezig waren prins Edward en zijn vrouw Sophie, gravin van Wessex en hun kinderen James en Louise, die steeds verder de lucht inschieten.

Lou had een leuke baret opgezet, de hoed van haar moeder Sophie is de Greta van Jane Taylor.

Prinses Eugenie van York was gekomen in een Peter Pilotto en liep op haar Gianvito Rossi pumps met haar neef Peter Phillips en zijn dochters Isla en Savannah naar de kerk. Haar haarband met voile is de Galilea van Emily London, haar tasje de M2Malletier Amor Fat.

Savannah (links) is het meisje dat bij Trooping The Colour in 2018 zo briljant een giechelende prins George de mond snoerde...

...die twee kunnen samen heerlijk keten.

Prinses Anne was in Gatcombe Park gebleven, dochter Zara was met haar man Mike Tindall en hun oudste dochter Mia wel in de auto gestapt. Zara droeg een klassieke nopjesjurk van LB Bennett (het model is de Mathilde) en haar Aspinal of Londen clutch. Erbij de Josie Pumps. Het geval op haar hoofd is de Mrs B Hat van Justine Bradley-Hill.  

Dit is Arthur Chatto met zijn moeder lady Sarah Chatto. Sarah is de dochter van prinses Margaret en een volle nicht van de Queen op wie ze erg lijkt. Arthur zit bij de mariniers en is de actieheld van de familie.

Dit is zijn broer Samuel Chatto, een creativeling met een carrière als pottenbakker. Ah, a tale of two brothers... Na de dienst trakteerde de Queen de familie op een paaslunch.

Foto’s © Getty Images, label ID’s van UFO No More.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in