Nu twee royalkoppels hun derde kindje verwachten, kijken wij even naar andere olijke trio's.

Blij babynieuws voor prins Carl-Philip en prinses Sofia van Zweden én Zara en Mike Tindall, de dochter en schoonzoon van prinses Anne: zij verwachten in 2021 allemaal een derde kindje. Waarmee we er twee kindertrio's bij krijgen.

Daar hadden we er natuurlijk al een aantal van, waarvan de drie A's (Amalia van 17, Alexia van 15 en Ariane van 13) in ons eigen land het bekendste voorbeeld zijn. Drie meiden die veel met elkaar optrekken, en altijd zorgen voor de leukste trio-plaatjes bij fotosessies.

Zoals hier bij de zomerfotosessie...

Article continues after the ad

...hier in de sneeuw van Lech...

...en op deze oldie uit de Oranje-archieven

Ook in de UK hebben ze natuurlijk een drie-eenheid, in de vorm van George (7), Charlotte (5) en Louis (2). Al is het nog niet helemaal uitgesloten dat hier nog een nummer vier bijkomt (queen Elizabeth kreeg immers ook twee nakomelingen).

Nog meer sets van drie hebben ze in Scandinavië. Waar Mette-Marit en Haakon van Noorwegen weliswaar twee kinderen samen hebben (Ingrid van bijna 17 en Sverre Magnus van 15), maar ook Mette-Marits zoon Marius (23) uit haar eerste huwelijk in Haakon een tweede vader heeft gevonden. En een ontzettend hechte band schijnt te hebben met halfzus Ingrid.

En dan zijn er nog de Florida-Scandi's: Madeleine en Christopher van Zweden. Met hun Leonore (6), Nicholas (5) en Adrienne (2).

Wat een gezelligheid!

Beeld: Kungehus/Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in