Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Royal Dierendag: 22 x kwispelend door het paleis!

Royal Dierendag: 22 x kwispelend door het paleis!

Onvoorwaardelijke liefde, koninklijk of niet.

Tuurlijk, van koninklijke bloede zijn heeft voordelen. Geen geldzorgen, altijd parkeerplek, heel veel zaken worden voor je geregeld. Maar er zijn ook minpunten: beperkte vrijheid en altijd de twijfel of mensen contact met je willen om wie je bent, of om wat je bent.

Geen wonder dat er in elk paleis viervoeters rondlopen die dat allemaal niets kan schelen. Ter ere van dierendag: onvoorwaardelijke liefde op vier pootjes!

ZWEDEN 

Rio is een kruising tussen een King Charles Cavalier Spaniel en een poedel. Victoria heeft een hond jaren weten af te houden, maar neemt 'm tegenwoordig zelfs wel eens mee op werkbezoek. 

Rio staat ook op het reünieportret van de Zweedse royals. Naast koning Carl Gustaf zijn hond Brandy die overal mee naar toegaat met haar vader, tot en met staatsraden toe. 

Prins Carl Philip en prinses Sophie hebben border terriër Siri, inmiddels al een oud dametje.  

En bij prinses Madeleine in Florida loopt Teddy rond, als ze niet wordt geknuffeld.

BELGIË

Prinses Elisabeth met Jeep in 2018, toen ze vertrok naar het Atlantic College in Wales. We hebben Jeep al een tijdje niet meer gespot op de socials van de zuiderburen en maken ons een beetje zorgen...

DENEMARKEN 

Koningin Margrethe heeft haar hele volwassen leven al teckels en is verknocht aan haar Nelly, die volop mee participeert in haar dag.