Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Royal Corona Round-up: 'Hallo, hier de koning'

ZM pleegt bijzonder telefoontje, Victoria houdt geen afstand. Hoewel de royals hun agenda hebben aangepast aan de maatregelen rond de coronacrisis, doen ze toch hun best volk en vaderland een hart onder de riem te steken. Het opmerkelijkst is wel het telefoontje dat koning Willem-Alexander liet u...

Royal Corona Round-up: 'Hallo, hier de koning'

ZM pleegt bijzonder telefoontje, Victoria houdt geen afstand.

Hoewel de royals hun agenda hebben aangepast aan de maatregelen rond de coronacrisis, doen ze toch hun best volk en vaderland een hart onder de riem te steken.

Het opmerkelijkst is wel het telefoontje dat koning Willem-Alexander liet uitgaan naar het Duitse bedrijf Dräger, gespecialiseerd in beademingsapparatuur. Dat wordt momenteel platgebeld door functionarissen die apparatuur voor hun land willen kopen. Volgens Dräger hebben "ontelbare ministers uit alle mogelijke landen gebeld en dit weekeinde de koning van Nederland." In de eerste plaats: kudos, majesteit. En bedankt. En ten tweede: hoe gaat zo'n telefoontje? Zegt hij dan: 'Hallo, hier de koning van Nederland'? RVD, kom er maar in!

De Denen deelden een leuk filmpje waarin ze de adviezen nog maar eens herhaalden ("Handen wassen, afstand houden"), maar vooral de kinderen de show stalen.