Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Royal Babynieuws! Er is een klein Romanov'je op komst

Victoria en George van Rusland verwachtten hun eerste kind. Groothertog George van Rusland, die als de geschiedenis anders was gelopen nu vermoedelijk de tsaar zou zijn geweest, was jarenlang een buitenbeentje onder de Euroyals. Hij groeide op in Madrid, stond nogal in de schaduw van zijn formida...

Royal Babynieuws! Er is een klein Romanov'je op komst

Victoria en George van Rusland verwachtten hun eerste kind.

Groothertog George van Rusland, die als de geschiedenis anders was gelopen nu vermoedelijk de tsaar zou zijn geweest, was jarenlang een buitenbeentje onder de Euroyals.

Hij groeide op in Madrid, stond nogal in de schaduw van zijn formidabele moeder groothertog Maria en had het niet erg benijdenswaardige lot dat hij werd gezien als Russische royal en afstammeling van de Romanovs en tegelijk zijn weg moest vinden als gewoon burger in een republiek.

Hij kikkerde aanzienlijk op toen hij in 2012 in Brussel Rebecca Virginia Bettarini leerde kennen. Door / voor hun huwelijk veranderde ze haar naam in prinses Victoria Romanovna.

Ze trouwden vorig jaar in St Petersburg in het bijzijn van hun 1500 beste vrienden, in wat alles weghad van een Royal Wedding.

En dit is inderdaad een voormalig keizerlijk paleis. Nice.

En nu dus gezinsuitbreiding. Baby Romanov wordt in het najaar verwacht, volgens het statement van het Keizerlijk Huis van Rusland (zoals de familie zich hardnekkig presenteert) 'is de prinses in excellente gezondheid en niet van plan verplichtingen uit te stellen of af te zeggen, hoewel ze wellicht wat minder nieuwe toezeggingen zal doen naarmate de herfst nadert.' Baby's, altijd goed – van harte!

Foto's (c) Getty Images, Groothertog George van Rusland

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in