Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Royal Baby Nieuws: koningin Jetsun Pema is bevallen!

En het is een… Koning Jigme Khesar Namgyel Wangchuck en koningin Jetsun Pema van Bhutan hebben een tweede Drakenprinsje gekregen, zo maakte ZM zelf bekend. Het jongetje is vandaag (19 maart 2020) geboren en volgens de Bhutaanse kalender is dat de 25ste dag van de eerste maand van het jaar van de ...

Royal Baby Nieuws: koningin Jetsun Pema is bevallen!

En het is een…

Koning Jigme Khesar Namgyel Wangchuck en koningin Jetsun Pema van Bhutan hebben een tweede Drakenprinsje gekregen, zo maakte ZM zelf bekend. Het jongetje is vandaag (19 maart 2020) geboren en volgens de Bhutaanse kalender is dat de 25ste dag van de eerste maand van het jaar van de Mannelijke IJzeren Rat.

Het jongetje is geboren in Paleis Lingkana in Thimphu. Het paleis meldt dat alles goed is met moeder en kind en dat kroonprins Namgyel 'verrukt was om zijn broertje voor het eerst te ontmoeten.' Deze foto is van februari 2020, een foto van het baby prinsje is er nog niet.

Hoewel het koningspaar spreekt over een 'blije gebeurtenis' herinnert het er de onderdanen in dezelfde zin aan voorzichtig en verantwoordelijk zijn en elkaar te steunen in Covid-19 tijden. Maar virus of geen virus, baby's zijn altijd goed nieuws, toch?  

Foto's (c) Yellow Soul, Royal Court Bhutan

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in