Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Rose Ball 2019: Monaco viert feest

In Monte Carlo was het dit weekend tijd voor het glamourous Rose Ball. Met Charlene als grote afwezige. De prinses komt heel vaak niet naar het grootste event uit de sociale kalender van Monte Carlo. Omdat ze druk is met de kinderen, wordt vaak gezegd. Omdat ze slecht door een deur kan met haar s...

Rose Ball 2019: Monaco viert feest

In Monte Carlo was het dit weekend tijd voor het glamourous Rose Ball. Met Charlene als grote afwezige.

De prinses komt heel vaak niet naar het grootste event uit de sociale kalender van Monte Carlo. Omdat ze druk is met de kinderen, wordt vaak gezegd. Omdat ze slecht door een deur kan met haar schoonzussen, claimen andere bronnen.

Hoe het ook zij: Charlene's afwezigheid maakte dat prins Albert als date meekon met zijn zus prinses Caroline. Die normaliter met goede vriend Karl Lagerfeld de rode loper bewandelde. Een van de laatste dingen die hij voor zijn overlijden deed, was het ontwerpen van het thema van het bal dit jaar: Rivièra.

Het werd, dat kon je aan Der Karl wel overlaten, een stijlvolle bedoening, zelfs zonder Charlene. Naar het Bal de la Rose kwamen onder andere Caroline's kinderen (Andrea met zijn Tatiana, Pierre met zijn Beatrice en Charlotte met haar Dimitri) en de benjamin van de familie, prinses Alexandra.

Wat een stijlvolle familie.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in