Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Romanov Wedding Alert! Groothertog George gaat trouwen

Maar of de hele familie zal komen? En iedereen maar denken dat George Mikhailovich Romanov (39) alleen maar oog heeft voor de traditionele sieraden die hij als hobby ontwerpt. Groothertogin Maria Vladimirovna van Rusland heeft de verloving aangekondigd van haar zoon, groothertog George van Ruslan...

Romanov Wedding Alert! Groothertog George gaat trouwen

Maar of de hele familie zal komen?

En iedereen maar denken dat George Mikhailovich Romanov (39) alleen maar oog heeft voor de traditionele sieraden die hij als hobby ontwerpt.

Groothertogin Maria Vladimirovna van Rusland heeft de verloving aangekondigd van haar zoon, groothertog George van Rusland, erfopvolger van het Huis van Romanov en Victoria Romanovna Bettarini.

Het huwelijk zal in het najaar van 2021 worden gesloten en gezien de frequente aanwezigheid van George en zijn moeder op andere Royal Weddings, zouden daar best wat Europese royals assorti op af kunnen komen, ijs en covid-19 dienende. 

George, ook wel Georg of Georgi genoemd, is de zoon van Maria en prins Franz Wilhelm van Pruissen, een achterkleinzoon van Wilhelm II, de laatste Duitse keizer, en een achter-achter-achter-kleinkind van de Britse koningin Victoria. Maria en Franz gingen uit elkaar toen George nog maar één jaar was, hij heeft geen goede band met zijn vader. Victoria's ouders zijn ambassadeur Roberto Bettarini en zijn vrouw Carla Bettarini.