Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Remembrance Day: Camilla kiest voor poppy's

Mondkapje met betekenis. Het is in het Gemenebest vandaag Remembrance Day. En daarom togen prins Charles en Camilla naar Westminster Abbey voor een sobere dienst. De queen en de rest van de royal family was er niet bij (vorig jaar was dit nog de plek waar de spanning tussen William en Kate en Har...

Remembrance Day: Camilla kiest voor poppy's

Mondkapje met betekenis.

Het is in het Gemenebest vandaag Remembrance Day. En daarom togen prins Charles en Camilla naar Westminster Abbey voor een sobere dienst.

De queen en de rest van de royal family was er niet bij (vorig jaar was dit nog de plek waar de spanning tussen William en Kate en Harry en Meghan te snijden was). En het God Save The Queen kwam uit de monden van veel minder koorleden, wat een prachtig resultaat opleverde.

Bij de Abbey kwam Camilla aan met een mondkapje vol poppy's, klaprozen dus en het symbool van de gevallenen bij de Britse dodenherdenking. Die zagen we eerder ook al eens voorbij komen, toen ze vorige op bezoek ging bij het Field of Remembrance.

Sowieso zagen we Camilla in coronatijden al met heel veel verschillende mondkapjes. Ze grijpt het duidelijk aan als een manier om zich uit te drukken.

Beeld: Brunopress/Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in