Waar Zoom al niet goed voor kan zijn...

De afstand tussen de broers is groter dan ooit, maar toch schijnt het met hun onderlinge band juist steeds beter te gaan, in coronatijden.

Nu William en Harry elkaar niet kunnen zien door allerhande reisverboden, zouden ze juist de banden hebben aangehaald zoals zoveel mensen dat momenteel doen: via een videochat. Daar vonden de broers de weg terug naar elkaar, deelt koningshuisdeskundige Katie Nicholl met Entertainment Tonight.

“Ze hebben veel met elkaar ge-Zoomd en gebeld, om zo op de hoogte te blijven van de situatie in zowel Engeland als Amerika. Ook hebben ze elkaar cadeautjes gestuurd voor de kinderen met kerst."

Article continues after the ad

De crisis gaf bovendien tijd om na te denken over de toekomst. Beide broers willen graag weer wat hechter verder. Dus zou de strijdbijl voorzichtig begraven zijn. Ook met het oog op 2021, het jaar waarin hun moeder zestig zou zijn geworden en de broers (zo hopen ze) in de zomer een standbeeld van Diana mogen onthullen.

Ook voor de 95e verjaardag (en direct ook het honderdste verjaardagsfeestje van Philip) van oma queen Elizabeth hopen de mannen allebei aanwezig te zijn. En dan is het natuurlijk voor iedereen wel zo lekker als ze elkaar een beetje kunnen luchten of zien.

Katie: “Harry zei eerder al eens dat ze allebei een andere weg bewandelen op dit moment, maar ik denk dat dat ze juist sterker maakt. Harry is veel meer zijn eigen persoon geworden en William weet ook zijn weg te vinden zonder Harry naast hem. Het komt wel goed met die twee.”

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in