'Hij was gewoon aan het werk!'

Het is het Royal Relletje van de week: Jack Brooksbank, de man van prinses Eugenie van York die het erg leuk had op een bootje bij Capri, met dames in bikini (en eentje topless) terwijl Eugie nergens te bekennen was.

Onder de dames Rachel Zalis, de global director van Casamigos Tequila, waar ook Jack voor werkt. Een van de andere vrouwen was het Italiaanse model Erica Pelosini.

Article continues after the ad

Jack's schoonmoeder Sarah Ferguson, hertogin van York en niet gespeend van superlatieven, noemt haar schoonzoon 'een superheld' en zegt dat hij een fabulous echtgenoot is voor Eugenie en een 'geweldige vader' voor hun zoon August.

In The One Show, waar ze haar roman promootte, zei ze: "Jack, die op de voorpagina's staat, is een man die zó integer is. Hij is een van mijn meest favoriete mensen ter wereld. Ik noem hem wel eens James Bond. Naar mijn mening is hij een superheld en ook nog eens een geweldige vader, een fantastisch echtgenoot en hij zal nooit de aandacht zoeken, hij houdt zich altijd op de achtergrond."

"Dus het verhaal waarin hij geframed is, is totaal verzonnen. Hij werkt als brand ambassador voor Casamigos tequila, hij was er gewoon voor zijn werk en ik denk dat dat heel belangrijk is dat we dat ophelderen, voor Jack."

Jack zou aan boord van het grotere jacht zijn geweest om op de cocktailbar te letten en gasten als Katy Perry, John Legend en Heidi Klum aangenaam bezig te houden, wat inderdaad zijn werk is, afgaand op eerdere foto's.

Foto's (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in