Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Rania: pink power

In Jordanië is het ook lente. Koningin Rania van Jordanië is altijd prachtig. Maar ze schittert al helemaal als ze eens een opvallend kleurtje uit de kast trekt. Zoals dit zuurstokroze pak dat ze deze week droeg tijdens een bezoek aan Amman. Rania flankeerde daar koning Abdullah voor een bezoekje...

Rania: pink power

In Jordanië is het ook lente.

Koningin Rania van Jordanië is altijd prachtig. Maar ze schittert al helemaal als ze eens een opvallend kleurtje uit de kast trekt. Zoals dit zuurstokroze pak dat ze deze week droeg tijdens een bezoek aan Amman.

Rania flankeerde daar koning Abdullah voor een bezoekje aan een jeugdorganisatie. En waar hij koos voor top tot teen zwart (chic!), besloot Rania het kersenbloesempje uit te hangen in een roze powerpak.

Een heerlijke look, en eentje die ook onze eigen koningin beheerst: zij laat zich op zonnige dagen maar wat graag zien in haar knalgele pak. Op en top royal, maar wel helemaal 2021.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in