Maar zo werkt een mondkapje natuurlijk niet...

Koningin Rania van Jordanië en haar oudste dochter prinses Iman (23) gingen er deze week samen op uit om de toerismetak van hun land een hart onder de riem te steken. Dat leverde prachtige, maar ook typische plaatjes op.

Het zijn wel plaatjes, de vrouwen van Jordanië, en wat lijken ze ook op elkaar. En wat weet Rania zich toch altijd prachtig en kleurrijk te kleden (hier in een top van Off-White). Maar... die mondkapjes hè. Zoals we ook in Nederland veel zien is het nog best lastig om eraan te denken die goed op te houden.

Article continues after the ad

Tijdens een bezoek aan het dorp Umm Qais mochten Rania en Iman aanschuiven bij verschillende werkzaamheden. En daarbij was het mondkapjestechnisch op, af, op en af.

Gelukkig leken de dames uitermate op hun gemak. Rania is sinds vorige week weer op pad, en zo te zien bevalt dat prima. Wat zullen haar landgenoten haar gemist hebben. En Iman natuurlijk, van wie ook nog even dit prachtige portret werd geschoten. 

Er zit daar wel iets in het water.

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in