Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Queen vs. Queen: wie is het rijkst?

Met honderden miljoenen is er geen verliezer in deze strijd. Maar zoals bij elke wedstrijd, er kan er maar één de winnaar zijn. De strijd in kwestie is Queen vs. Queen. Queen Elizabeth II versus de band Queen, dus. The Sunday Times zette hun vermogens tegen elkaar af in hun jaarlijkse Rich List. ...

Queen vs. Queen: wie is het rijkst?

Met honderden miljoenen is er geen verliezer in deze strijd. Maar zoals bij elke wedstrijd, er kan er maar één de winnaar zijn.

De strijd in kwestie is Queen vs. Queen. Queen Elizabeth II versus de band Queen, dus. The Sunday Times zette hun vermogens tegen elkaar af in hun jaarlijkse Rich List.

Lucratief jaar

Daaruit bleek dat Brian May, Roger Taylor en John Deacon dit jaar voor het eerst rijker zijn dan hun koningin. Dit dankzij een lucratief jaar vanwege de film Bohemian Rhapsody. Kleine kanttekening: de heren zijn wel met z'n drieën meer waard dan Elizabeth, en dus niet per persoon.

Queen is goed voor een fortuin van 445 miljoen Britse ponden, terwijl de queen 370 miljoen waard is. Queen boven queen dus. Al zal Elizabeth er niet minder om slapen natuurlijk.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in