Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Queen grapt over haar nieuwe portret

HM heeft een scherp oog voor details. Een van de weinige leuke dingen aan all things covid-19 is dat koningin Elizabeth videobellen heeft ontdekt. Ze was altijd een vrij mysterieus persoon: interviews geeft ze vrijwel nooit en als ze in het openbaar spreekt, is dat tijdens een speech. Bij haar zo...

Queen grapt over haar nieuwe portret

HM heeft een scherp oog voor details.

Een van de weinige leuke dingen aan all things covid-19 is dat koningin Elizabeth videobellen heeft ontdekt. Ze was altijd een vrij mysterieus persoon: interviews geeft ze vrijwel nooit en als ze in het openbaar spreekt, is dat tijdens een speech.

Bij haar zoom-momentjes glipt er aanzienlijk meer persoonlijkheid door en blijkt ze een geestige oude dame te zijn. Voor de onthulling van een nieuw portret van haarzelf door de 2018 BP Portrait Award winnaar Miriam Escofet, bracht ze een virtueel bezoek aan het Foreign and Commonwealth Office.

Het schilderij vond ze mooi ("Ik hoop het ooit in het echt te kunnen zien"), maar HM zag volgens de BBC wél meteen dat er geen thee in haar kopje zat. 

Foto's (c) The Royal Family, Getty Images 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in