Wel op stand graag.

Het wil nog wel eens gebeuren op de landgoederen van de Britse royals. Dat er een cottage vrijkomt die je kunt huren, waardoor je ineens bij Will en Kate in de straat woont. Maar dit huis, op het Sandringham Estate van koningin Elizabeth, is wel even andere koek.

Niet alleen woon je vlakbij het buitenverblijf van the queen, ook Will en Kate's Anmer Hall ligt op steenworp afstand. Het huis, Flitcham Hall is dan ook niet voor iedereen haalbaar: je betaalt er bijna 4.000 euro huur per maand, en dient een contract voor minimaal drie jaar te ondertekenen. De vorige bewoners woonden er vijftien jaar.

Article continues after the ad

In ruil daarvoor krijg je wel zes slaapkamers, een eigen buitenzwembad, een landelijke ligging met prachtig uitzicht, een ommuurde achtertuin, een eigen tennisbaan en een wijnkelder.

Vanaf het voorjaar is het stulpje beschikbaar en gegadigden kunnen zich nu aanmelden. Eén voorwaarde: ze mogen geen katten meenemen. Honden zijn wel toegestaan (zou ook gek zijn als hondenfan Elizabeth dat zou verbieden), maar katten jagen op de vogels waar de royals zelf graag op jagen en dat wordt niet gewaardeerd.

Ben je katloos en zoekende? Je kunt je hier aanmelden.

Beeld: Sandringham Estate

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in