Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prinses Victoria vervult droomwens van ziek meisje

De kroonprinses van Zweden weet wat meisjes willen! Wat is er nu opwindender dan thee drinken in het paleis als je zeven bent? Kroonprinses Victoria nodigde onderdaantje Emilia uit Skåne uit voor een vrolijk momentje. Emilia heeft een hersentumor en had bij de organisatie Min Stora Dag (Mijn Grot...

Prinses Victoria vervult droomwens van ziek meisje

De kroonprinses van Zweden weet wat meisjes willen!

Wat is er nu opwindender dan thee drinken in het paleis als je zeven bent? Kroonprinses Victoria nodigde onderdaantje Emilia uit Skåne uit voor een vrolijk momentje.

Emilia heeft een hersentumor en had bij de organisatie Min Stora Dag (Mijn Grote Dag) de wens uitgesproken om de kroonprinses te mogen ontmoeten. Victoria's zus prinses Madeleine is beschermvrouw van de organisatie, maar woont tegenwoordig in Miami, vandaar dat Vic de honneurs waarnam. En dat deed ze leuk!

Emilia's zusje Maja (links) mocht ook mee...

... de prinses trakteerde op koffie, thee en wat lekkers in de Sibylla Salon en trok een uur uit voor haar gasten.

Als extra verrassing mochten de meisjes en hun ouders ook nog een rondrit maken door de stad: Victoria had een rijtuig met paarden uit de koninklijke stallen laten klaarzetten. Smelt!

Foto's (c) Kungahuset

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in