Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prinses Victoria is alvast LGBTQI Queen

HKH is 🏳️‍🌈 uitgeroepen tot 'Hetero van het Jaar'. Mooi dat royals zich steeds meer uitspreken voor diversiteit en mooi dat dat wordt opgemerkt. Kroonprinses Victoria van Zweden is uitgeroepen tot 'Hetero van het Jaar' door het Zweedse gay magazine QX. De prinses hield vorig jaar een speech voor ...

Prinses Victoria is alvast LGBTQI Queen

HKH is ?️‍? uitgeroepen tot 'Hetero van het Jaar'.

Mooi dat royals zich steeds meer uitspreken voor diversiteit en mooi dat dat wordt opgemerkt. Kroonprinses Victoria van Zweden is uitgeroepen tot 'Hetero van het Jaar' door het Zweedse gay magazine QX.

De prinses hield vorig jaar een speech voor Stockholm Pride...

...en was niet te beroerd om zich even leuk op te tuigen om met haar award te poseren. Ze is de eerste royal die dit doet in pandemietijden en we vinden het enig om weer even iets glams te zien, in groen voor hoop.   

"Ik ben echt trots en blij met deze leuke prijs van de QX lezers," zegt ze. "Het betekent veel voor me, dank jullie wel. Ik wil graag van de gelegenheid gebruik maken om iedereen te bedanken voor de warme reacties die ik heb gekregen voor de inauguratie van Stockholm Pride. Dit jaar is op vele manieren een uitdaging geweest, het is belangrijker dan ooit dat we ons inzetten voor een wereld waarin LGBTQI mensen kunnen leven in vrijheid."

Foto's (c) Kungahuset, QX 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in