De tweeling kan altijd rekenen op tante Stéphanie.

Hoewel er gisteren voor het eerst in maanden een foto werd vrijgegeven van prinses Charlene en haar gezin, is Hare Doorluchtige Hoogheid nog niet genoeg hersteld om alweer helemaal up & running te zijn.

Enter schoonzus prinses Stéphanie van Monaco, die al sinds januari 2021 de bijna fulltime tante-modus staat. Ze nam dit weekend haar neefje en nichtje Jacques en Gabriella mee naar het circus.

Het was een familie-uitje, ook haar dochters Pauline Ducruet en Camille Gottlieb waren van de partij. Het ging om een uitvoering voor het goede doel in het Théâtre Princesse Grace in Monte-Carlo, de opbrengst gaat naar diverse circusscholen in Oekraïne. Stephanie is beschermvrouw van het beroemde circusfestival van Monaco.

Article continues after the ad

“De circuswereld lijdt enorm van de nieuwe maatregelen rond acts met dieren,” aldus de prinses. “Maar ook door de pandemie. Ik zal vechten tot het einde om het traditionele circus te behouden. Omdat ze dit jaar geen eindexamenshows kunnen doen, wilden we studenten de kans geven hier te laten zien wat ze kunnen. Zodat ze hun liefde voor het circus niet verliezen noch het verlangen om hun roeping en hun passie te volgen.”

Foto (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in