Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prinses Sofia scoorde deze fijne Zara-look (en jij kunt dat ook)

Op royal voor onder de vijftig euro. De perfecte zomerjurk voor een zacht prijsje en mét royal-zegen. Wat wil je nog meer? Prinses Sofia hebben we de laatste tijd niet veel gezien, en logisch ook: eind maart beviel ze van haar derde kindje, weer een zoon. Maar de Zweedse prinses, normaliter geroe...

Prinses Sofia scoorde deze fijne Zara-look (en jij kunt dat ook)

Op royal voor onder de vijftig euro.

De perfecte zomerjurk voor een zacht prijsje en mét royal-zegen. Wat wil je nog meer?

Prinses Sofia hebben we de laatste tijd niet veel gezien, en logisch ook: eind maart beviel ze van haar derde kindje, weer een zoon.

Maar de Zweedse prinses, normaliter geroemd om haar stijl, was deze week weer heel even terug in het voetlicht, tijdens een concert bij kasteel Solliden, het royal buitenverblijf.

Ze trok daar deze fijne Zara-jurk voor uit haar koffer: de Popeline uit de allernieuwste collectie. Die naast heel luchtig en zomers ook nog eens volop op voorraad is. Fijn, zo'n meedenkende royal. Sofia draagt sowieso graag Zara.

Je kunt de volledig van katoen gemaakte (lees: ademende!) Popeline, een midi-jurk met reverskraag, strikceintuur en knoopsluiting nu nog in alle maten shoppen bij Zara, dus sla je zomerslag.

Beeld: ANP/Zara

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in