Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prinses Mary verlaat Denemarken met de kinderen

Wat is er in vredesnaam aan de hand? Kroonprinses Mary van Denemarken zal de komende drie maanden aanzienlijk minder in beeld komen. Ze woont tijdelijk in Verbier met haar kinderen prins Christian, prinses Isabella, prins Vincent en prinses Josephine. Frederik en Mary hamerden de nieuwjaarsrecept...

Prinses Mary verlaat Denemarken met de kinderen

Wat is er in vredesnaam aan de hand?

Kroonprinses Mary van Denemarken zal de komende drie maanden aanzienlijk minder in beeld komen. Ze woont tijdelijk in Verbier met haar kinderen prins Christian, prinses Isabella, prins Vincent en prinses Josephine.

Frederik en Mary hamerden de nieuwjaarsrecepties in Kopenhagen nog af en vertrokken daarna met hun gezin naar Zwitserland.

De kinderen gaan er naar de International School of Lemania-Bees, over drie maanden pakken ze de draad weer op in Kopenhagen.

"Het kroonprinselijk paar wil de kinderen graag een gezamenlijke ervaring in een internationale omgeving geven," zo luidt het statement van het hof.

Kroonprinses Frederik zal regelmatig heen en weer pendelen.

Foto's (c) PPE Agency, Det Danske Kongehus 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in