Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prinses Mary gaat naar Groenland!

Fijne throwback kiekjes van eerdere bezoeken. Voor de Deense royals is het inmiddels week business as usual. De scholen zijn weer begonnen, de koninklijke agenda draait weer als vanouds. Met in het vooruitzicht een bezoek van kroonprinses Mary aan Groenland, van 23-25 augustus. Het bezoek staat v...

Prinses Mary gaat naar Groenland!

Fijne throwback kiekjes van eerdere bezoeken.

Voor de Deense royals is het inmiddels week business as usual. De scholen zijn weer begonnen, de koninklijke agenda draait weer als vanouds. Met in het vooruitzicht een bezoek van kroonprinses Mary aan Groenland, van 23-25 augustus.

Het bezoek staat vooral in het teken van haar werk voor de Mary Foundation, waarmee ze zich inzet voor onder andere het welzijn en de rechten van kinderen en jongeren, het omgaan met en verwerken van rouw evenals biodiversiteit en natuurbehoud.

Omdat het een werkbezoek voor haar stichting is, zal er vermoedelijk geen Groenlandse klederdracht te zien zijn. Prettig voor Mary, want die kleding oogt bloedheet en ook in Groenland is het in augustus warm. Maar spijtig voor de liefhebbers van folklore, want de looks zijn prachtig, kijk maar.  

Foto's (c) Mary Foundation, ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in