Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prinses Mary begint iets bloter aan de zomervakantie dan ze wilde

De Denen zijn op Gråsten aan de zomerbreak begonnen. De Deense royals zijn voor het begin van hun zomervakantie naar Gråsten Slot gereisd. Traditioneel staan de dagen daar in het teken van paardrijden en fietsen. Vaak brengen kroonprins Frederik, zijn vrouw Mary en hun kinderen ook nog een paar d...

Prinses Mary begint iets bloter aan de zomervakantie dan ze wilde

De Denen zijn op Gråsten aan de zomerbreak begonnen.

De Deense royals zijn voor het begin van hun zomervakantie naar Gråsten Slot gereisd. Traditioneel staan de dagen daar in het teken van paardrijden en fietsen. Vaak brengen kroonprins Frederik, zijn vrouw Mary en hun kinderen ook nog een paar dagen door op het water of aan de kust.

Mary liet bij het persmomentje iets meer been zien dan ze vermoedelijk bedoeld had, maar ze kan het hebben en het is ook wel een béétje het risico van deze doorknoop Mirae.

Naast haar prins Vincent en prinses Isabella (in een rok van Marta de Chateau) en prinses Josephine (in een jurk van Only). Prins Christian schitterende door afwezigheid. Nog niet bekend is waar Isabella en hij na de zomer naar school zullen gaan, nu hij van schandaalkostschool Herlufsholm is gehaald. Isabella zou zich daar na ze zomer ook melden.

Koningin Margrethe was nergens te bekennen, dus namen Frederik en Mary de honneurs waar bij de kleine parade van de plaatselijke rijschool...

...voor de vakantie écht kon beginnen.  

Prins Joachim en zijn gezin zitten in intussen in zinderend Frankrijk in Chateau Cayx in Cahors dat van Joachims vader prins Henrik was. Die liet het na aan zijn oudste zoon kroonprins Frederik, die het op zijn beurt gul deelt met zijn broer.

Het is ook meer Joachims ding, met een Française als vrouw en zijn eigen baan in Parijs. Er moest nog wel even een officieel agendapuntje worden afgehamerd.

Op de foto prins Felix (de jongste zoon uit de eerste leg van Joachim, zijn oudere broer Nikolai ontbreekt), prins Henrik en prinses Athena, die opeens een little lady aan het worden is.

Openingsfoto (c) ANP, andere foto's (c) Det Danske Kongehus, label ID's door Heaven

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in