Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prinses Märtha Louise: 'Wat zijn we kwetsbaar én sterk'

De Noorse prinses over leven na de dood van haar ex. Het is een understatement om te zeggen dat de prioriteiten van prinses Märtha Louise van Noorwegen eind vorig jaar radicaal veranderden. Op 24 december was ze nog vrolijk, dolverliefd en zat ze boordevol plannen met haar tikje scharrige sjamaan...

Prinses Märtha Louise: 'Wat zijn we kwetsbaar én sterk'

De Noorse prinses over leven na de dood van haar ex.

Het is een understatement om te zeggen dat de prioriteiten van prinses Märtha Louise van Noorwegen eind vorig jaar radicaal veranderden. Op 24 december was ze nog vrolijk, dolverliefd en zat ze boordevol plannen met haar tikje scharrige sjamaan Durek Verrett. En een dag later was ze in diepe rouw om het verlies van haar ex Ari Behn en moest alles aan de kant om hun drie dochters op te vangen.

Voor het eerst vertelt Hare Hoogheid hoe het nu gaat . "Ons kleine gezin maakt een moeilijke periode door na Ari’s dood," zegt ze over haar ex-man Behn, die op 25 december uit het leven is gestapt. "Sinds kerst en nog voor Covid-19 een wereldwijd feit was, zaten we in donkere golven van pijn en heb ik een houvast moeten vinden als ouder van drie fragiele, mooie, kwetsbare, fijne kinderen die me 24 uur per dag nodig hadden."