Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prinses Märtha Louise en Durek Verrett zijn verloofd!

Hare Hoogheid en haar sjamaan gaan (eindelijk) trouwen. Leuk nieuws uit Noorwegen: na een relatie van drie jaar en een paar keer uitstellen vanwege de pandemie en andere zaken heeft Prinses Märtha Louise (50), dochter van koning Harald en koningin Sonja, zich verloofd met haar Amerikaanse vriend ...

Prinses Märtha Louise en Durek Verrett zijn verloofd!

Hare Hoogheid en haar sjamaan gaan (eindelijk) trouwen.

Leuk nieuws uit Noorwegen: na een relatie van drie jaar en een paar keer uitstellen vanwege de pandemie en andere zaken heeft Prinses Märtha Louise (50), dochter van koning Harald en koningin Sonja, zich verloofd met haar Amerikaanse vriend Durek Verrett (47), zelfverklaard sjamaan en healer. Het koningspaar heeft dat vandaag bekend gemaakt. 

"Ik ben heel blij dat ik kan aankondigen dat ik verloofd ben met sjamaan Durek, degene die mijn hart laat huppelen, degene die me ziet en mijn grootste potentieel erkent, die me aan het lachen maakt en bij wie ik kwetsbaar kan zijn," zegt Märtha Louise in haar eigen verklaring. "Liefde overstijgt (alles) en laat ons groeien. Het maakt me heel gelukkig om verder te kunnen groeien met deze man."

Märtha Louise heeft drie dochters, Maud (19), Leah (17) en Emma (13) uit haar eerste huwelijk met Ari Behn.

Durek krijgt geen Noorse titel, maar zal na het huwelijk wel lid van de koninklijke familie zijn.

Vooralsnog blijven de 'tweelingvlammen' nog even elk op een continent wonen en heen en weer pendelen, al liet de prinses eerder al wel doorschemeren dat ze naar Californië zou willen verhuizen als haar dochters aan zo'n move toe zouden zijn.