Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prinses Leonor (13) speecht als een pro

Haar ouders zaten te glimmen van trots!  Koning Felipe en koningin Letizia waren duidelijk heel trots op hun oudste dochter, die bij de uitreiking van de Asturias Awards (genoemd naar Leonors titel als kroonprinses: prinses van Asturias) uitgebreid het woord nam en de prijzen uitreikte. Vídeo com...

Prinses Leonor (13) speecht als een pro

Haar ouders zaten te glimmen van trots! 

Koning Felipe en koningin Letizia waren duidelijk heel trots op hun oudste dochter, die bij de uitreiking van de Asturias Awards (genoemd naar Leonors titel als kroonprinses: prinses van Asturias) uitgebreid het woord nam en de prijzen uitreikte.

Het was overigens niet haar eerste toespraak, vorig jaar sprak ze op haar 13de verjaardag - bij de herdenking van de veertigste verjaardag van de Spaanse grondwet - ook al en las toen het eerste artikel voor. Zag je hoe oma en oud-koningin Sofia zat te glunderen?

Leonors nieuwste speech was aanzienlijk uitgebreider en ze had zich uitstekend voorbereid. Vader Felipe tweakte nog even de microfoon voor zijn opvolger. 

En na haar speech reikte ze ook zelf 'haar' prijzen uit...

... met flair en vrolijkheid - wat een leuke, zelfbewuste tiener! 

Die duidelijk geen last heeft van verlegenheid.  

Haar vader begon ook op deze leeftijd met het toespreken van grote groepen volwassenen. Dit is hier nog kroonprins Felipe in 1981.

Foto's © ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in