Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prinses Ingrid: sweet sixteen!

Vlak na onze eigen kroonprinses viert nóg een toekomstige koningin haar sweet sixteen: Ingrid Alexandra van Noorwegen blaast vandaag (dinsdag) zestien kaarsjes uit. Haar royal leven in beeld. De dochter van kroonprins Haakon en zijn Mette-Marit groeide de laatste jaren uit tot een prachtige en st...

Prinses Ingrid: sweet sixteen!

Vlak na onze eigen kroonprinses viert nóg een toekomstige koningin haar sweet sixteen: Ingrid Alexandra van Noorwegen blaast vandaag (dinsdag) zestien kaarsjes uit. Haar royal leven in beeld.

De dochter van kroonprins Haakon en zijn Mette-Marit groeide de laatste jaren uit tot een prachtige en stoere jonge vrouw, die ook al voorzichtig haar eerste royal lintjes doorknipte, zoals hier met koningin Sonja, afgelopen september.

Ze toonde zich vorig jaar ook een heus modewonder...

En deed in augustus op kleurrijke wijze belijdenis.

Wat een prachtig gezin!

De Noorse royal family is altijd scheutig geweest met kiekjes van de opgroeiende prinses. Onze favorieten van door de jaren heen vind je hieronder. Happy birthday Ingrid. Dat het maar een top zestiende jaar voor je mag worden.

2019

2016

2013

2012

2012

2008

2005

Beeld: The Royal Court, Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in