En haar broer en zus spelen mee in het kerstconcert! 

Van camouflage naar… herfstblaadjes: prinses Elisabeth van België, even vrij van de militaire academie waar ze op zit, koos voor een maxi-jurk van ba&sh voor het kerstconcert van de Belgische royals.

Het was een bijzondere editie, want door corona moest het dit jaar zonder publiek en zonder koninklijke familie op de eerste rij. Maar de Belgische royals wisten er toch iets van te maken, met wat extra inzet #kudos 

Article continues after the ad

Afstand houden is geen probleem in de troonzaal, verder is gewerkt met plexischermen en was er geen publiek bij. Koning Filip droeg het concert op aan wie het meest getroffen is door de pandemie, en vervolgens namen ook alle kinderen en koningin Mathilde het woord.

De muziek werd verzorgd door een zeer uitgedund Scala, maar wel weer heel leuk: prinses Eleonore (12) bracht op haar viool een jazzy versie van 'We Wish You A Merry Christmas'. En gooide er ook nog even een kledingwissel tegen aan. That's our girl! 

En prins Emmanuel (15) speelde ‘Adeste Fidelis’ op saxofoon #eigenbubbel

Het hele concert is op Eerste Kerstdag te zien, op (België) Eén, om 14.20 uur.

Foto's (c) ANP, PPE Agency

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in