Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prinses Elisabeth (20) gaat solo, doopt de Belgica

Torenhoge hakken op een nat en spekglad dek 😱 Prinses Elisabeth van België voerde vandaag voor het eerst in haar eentje een officiële activiteit uit. Ze opende al eens het ziekenhuis dat haar naam draagt in Gent, maar toen was de koning bij haar. En ook bij de doopplechtigheid van het schip Pollu...

Prinses Elisabeth (20) gaat solo, doopt de Belgica

Torenhoge hakken op een nat en spekglad dek ?

Prinses Elisabeth van België voerde vandaag voor het eerst in haar eentje een officiële activiteit uit. Ze opende al eens het ziekenhuis dat haar naam draagt in Gent, maar toen was de koning bij haar.

En ook bij de doopplechtigheid van het schip Pollux – oww, wat een verschil kan zeven jaar maken - werd ze door haar ouders begeleid. Eerder dit jaar vergezelde ze haar ouders bij een gesprek met experts over de situatie in Oekraïne en bezocht toen ook samen met de koning Strépy, waar bij een ongeval zes doden vielen.

En nu dus solo op pad: Elisabeth doopte oceanografisch onderzoeksschip Belgica in Gent, regen of geen regen.

Maar ze is een echte royal pro.

Maar je zag haar toch wel even extra voorzichtig lopen op het dek. 

Ze droeg daarbij een zomerse witte jurk zonder mouwen en een hoed van Maison Fabienne Delvigne, dat ook de bijbehorende roze clutch leverde.   

Elisabeth deed gisteravond nog examen in Oxford, vloog terug naar België, heeft ook volgende week nog een werkbezoek alleen én gaat in juli nog een maand op militair trainingskamp en dient tussendoor aan te treden voor de Nationale Dag - pas dán is het zomervakantie voor haar. 

Foto's (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in