Geen bodysuit, maar een zomerse bloemetjesjurk.

Als iemand ingetogen omgaat met haar titel en status, is het HKH prinses Ekaterina van Hannover wel. Als wederhelft van prins Ernst August van Hannover – hoge Duitse adel – zou het weinig moeite kosten om volop mee te draaien met de Euroyals, maar ze lijkt er niet naar te tanen.

Article continues after the ad

Dit was zo'n beetje haar enige sprookjesmoment: haar huwelijk in 2017, waarvoor half Hannover uitrukte. En ja, het bruidsmeisje is prinses Alexandra van Hannover, de dochter van prinses Caroline en een halfzus van Ernst August. 

In plaats daarvan leidt Ekaterina een vrij ingetogen leven in Hannover, met haar man en hun twee kinderen: prinses Elisabeth en prins Welf. Van daaruit leidt ze nog altijd haar Britse onderneming...

... zonder ooit nog zelf in haar spannende bodysuits te poseren (deze foto van voor haar verloving met Ernst August). We zouden werkelijk niet weten wat haar schoonvader, schandaalprins Ernst August Sr., toch tegen haar heeft.

Juist omdat ze nooit de royal uithangt is het extra leuk dat Ekaterina eens een echt prinsessending heeft gedaan. In de tuin van het Herrenhausen Paleis (waarvan ze een deel bewonen) doopte ze de Queen Mary roos, de derde variëteit van eigen kweek uit de prachtige Herrenhausen-tuin. Leuk dat Ernst August zijn haar laat groeien, hij ziet er opeens een stuk minder braaf uit. 

Ekaterina rukte uit in een beeldige bloemetjesjurk, met een cat-eye zonnebril en een trendy bracelet bag. Het smaakt naar meer en lijkt de beste manier om doordraaiende senior definitief buitenspel te zetten.  

Foto's (c) Brunopress, ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in