Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prinses Delphine spreekt over haar nieuwe prinsessenleven

'Albert is buitengewoon aardig.' Een jaar geleden ging er een bom af onder het Belgische koningshuis. Delphine Boël werd na jaren vol rechtszaken eindelijk erkend als buitenechtelijke dochter van koning Albert. Daarna ging het hard voor Delphine. Ze ontmoette haar vader en koningin Paola. Ze ontm...

Prinses Delphine spreekt over haar nieuwe prinsessenleven

'Albert is buitengewoon aardig.'

Een jaar geleden ging er een bom af onder het Belgische koningshuis. Delphine Boël werd na jaren vol rechtszaken eindelijk erkend als buitenechtelijke dochter van koning Albert.

Daarna ging het hard voor Delphine. Ze ontmoette haar vader en koningin Paola. Ze ontmoette haar halfbroer, koning Filip. En in juli was ze zelfs voor het eerst aanwezig tijdens de Nationale Dag.

Voor haar eerste Nationale Dag ging Delphine als anti-muurbloempje

Fysieke reactie

Hoog tijd voor een tell all-interview, vonden ze in België. Paris Match mocht aanschuiven bij hun nieuwbakken prinses. Die geen blad voor de mond nam.

"Toen ik mijn vader na vele jaren weer zag, had ik daar een fysieke reactie op", deelt ze onder meer. "Dat heb ik ook ervaren met mijn broers en zus. Het contact verliep heel natuurlijk en gemakkelijk."