© Play4
© Play4

Op haar 53ste toont ze zwier en zelfvertrouwen.

Het blijft bijzonder, dat de halfzus van koning Filip van België te zien is in Dancing With The Stars. Maar het is ook leuk, dat prinses Delphine zo haar eigen plan trekt én overeind blijft #StyleHasNoAge

Op haar 53ste moet ze het, zonder danservaring, opnemen tegen vooral twintigers. En dat lukt haar niet onaardig, met zwier en zelfvertrouwen, zelf in een Matrix Techno Tango.

Dat vinden ook de kijkers. "Ik vind het indrukwekkend," zegt royaltykenner Brigitte Balfoort, tevens auteur en oud-politica, in Het Laatste Nieuws. "Delphine verbaast mij almaar meer. Ze is dan ook goed genoeg bewust van haar eigen ‘waarde’ en weet héél goed wat ze doet. Daar waar veel bedrijven of verenigingen eerst de boot afhielden voor een samenwerking - uit vrees voor de reactie van het paleis - staan ze nu te springen om met de prinses in zee te gaan."

Article continues after the ad

"En dat weet ze ondertussen ook zelf. Ik kan mij goed voorstellen dat ze elke dag overstelpt wordt door aanvragen en aanbiedingen. Wat ze nu meemaakt, had ze in haar stoutste dromen niet kunnen verwachten. En daar geniet ze absoluut van."  

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in