En de hele familie vliegt in stijl.

Je zult maar jarig zijn op Nieuwjaarsdag: prinses Maria Chiara van Bourbon-Twee Siciliën, hertogin van Noto en Capri, is vandaag vijftien geworden. Het nieuwe jaar én haar Fab Fifteen werden gevierd in Dubai, as you do.

Chiara (rechts) is een van de dochters van Charles en Camilla van Bourbon-Twee Siciliën.

Article continues after the ad

Het betreft hier vrij vage Italiaans-Spaanse adel die in St Tropez en Monaco resideert en zich ondanks die redelijk onbekende aristo-achtergrond toch briljant in beeld weet te krijgen.

Zo geeft de puberprinses bijvoorbeeld reeds interviews over societygerelateerde zaken.

En was het debuut te Parijs van haar oudere zus prinses Carolina een paar weken geleden een hele happening. 

Ook Chiara (hier nog 14 going on 24) kun je niet blijer maken dan met mooie jurken, een bezoek aan de kapper en zo beeldig mogelijk poseren.

Het heeft allemaal een béétje glamour-in-de-jaren-tachtig-vibes, maar het is wel een leuk stel bij elkaar en ze geven regelmatig een inkijkje in hun met strass bedekte droomleven, dus ons hoor je niet klagen.

Goed, Dubai dus. Het gezin vloog bepaald geen economy, maar zat er zeer luxe bij. Dat gold niet alleen voor de jarige…

…maar ook voor haar zus Carolina…

…en voor moeder prinses Camilla…

...die even alle fijne extra's showde...

…en samen met vader prins Charles ook nog even poseerde bij het soort catering waar een normaal mens tijdens een vlucht alleen maar van kan dromen. Check ook even de verse rozen aan de wand! 

In Dubai werden er kiekjes genomen bij de Burj…

…loungde de jarige in haar favoriete pose…

…en gingen de verjaardagsfestiviteiten strak gestyled van start.

Waar dit toe moet leiden is niet helemaal duidelijk: Chiara en Carolina gaan niet naar school, maar volgen thuis onderwijs en zijn vrijwel altijd in het gezelschap van hun ouders en andere volwassenen. Beide dames lijken een carrière te ambiëren als model of – beter nog – influencer met een zeer glamoureuze achtergrond. Wordt ongetwijfeld vervolgd en Happy B'day Chiara!

Foto's (c) Casa Real di Borbone delle Due Sicilie

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in