Charlene in 2010, voor ze aan haar royal avontuur begon
Charlene in 2010, voor ze aan haar royal avontuur begon

Van een spoedige terugkeer lijkt vooralsnog geen sprake.

Hoe het met prinses Charlene van Monaco (43) gaat is niet duidelijk. Zoals bekend herstelt ze in een kliniek in Zwitserland van een jaar met fysieke (en vermoedelijk ook mentale) tegenslag.

Voor de kerst zou het paleis met een update komen, maar die bleef heel vaag. Na in november te zijn teruggekeerd van maanden in Zuid-Afrika vertrok ze al vrij snel naar de privékliniek waar ze nog altijd verblijft.

Article continues after the ad

Volgen het meest recente statement van het paleis is haar herstel bemoedigend, maar gaat het nog wel een paar maanden duren voor ze weer op krachten is en zich weer bij haar gezin kan voegen, dan wel weer royal taken op zich kan nemen.

Het contact met het thuisfront verloopt vermoedelijk vooral via Facetime, waar ze ook toen ze in Zuid-Afrika veelvuldig gebruik van maakte. Prins Albert nam voor de kerst de kinderen mee voor een bezoek met 'foto's en cadeautjes'. Het duurde ongeveer vier uur, daarna vertrok de prins met prins Jacques en prinses Gabriella weer naar Monaco. Hopelijk knapt ze snel verder op. 

Foto's (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in