Even niet naar de kapper kunnen heeft zijn voordelen.

Prinses Charlene van Monaco staat bekend om haar pixies die altijd nóg korter lijken te kunnen. Omdat ook in Monaco de kappers een tijdje moesten sluiten vanwege de coronacrisis, groeide haar haar behoorlijk uit.

Normaal gesproken zou ze het zelf bij hebben geknipt, dat deed ze in haar tijd als zwemster ook ("Nooit recht afknippen, altijd met de punt van de schaar omhoog pieken kortwieken," verklapte ze ooit in een Zuid-Afrikaans interview).

Article continues after the ad

Ditmaal liet ze het echter uitgroeien, mede op aandringen van haar dochter. Prinses Gabriella is dol op alles wat met frutten, verkleden en prinsessen te maken heeft en wilde haar moeder wel eens met langer haar zien.

Zo geschiedde: Hare Doorluchtige Hoogheid heeft het inmiddels zo lang dat het met enig kunst- en vliegwerk kan worden ingevlochten...

... zoals ze dat zelf ook al vaak bij Gabriella heeft gedaan...

...en bij zoon Jacques, toen zijn haar nog vrij lang was. 

Begin juni experimenteerde Char al met één vlecht van achteren…

…en voor het Fête de la Saint-Jean lag het als een diadeemvlecht over haar hoofd. Voor een royal die niets heeft met tiara's, is het best leuk haar eindelijk eens met toch een soort kroontje te zien, toch?

Foto's (c) Palais Princier, Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in