Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prinses Charlene in beeldig blauw naar het Red Cross Ball

En ook nichtje Camille zag er prachtig uit! Het Red Cross Ball is een belangrijke fundraiser in Monaco, net als het Rose Ball. Normaal gesproken worden die twee gala's verdeeld over het jaar, maar omdat het Rose Ball door de coronabeperkingen moest worden uitgesteld, was het nu twee keer kort ach...

Prinses Charlene in beeldig blauw naar het Red Cross Ball

En ook nichtje Camille zag er prachtig uit!

Het Red Cross Ball is een belangrijke fundraiser in Monaco, net als het Rose Ball. Normaal gesproken worden die twee gala's verdeeld over het jaar, maar omdat het Rose Ball door de coronabeperkingen moest worden uitgesteld, was het nu twee keer kort achter elkaar, euh, bal.

En de Grimaldi's hadden het aardig verdeeld. Rukte voor het Rose Ball vooral de lichting Casiraghi uit, voor het Red Cross Ball kwam Camille Gottlieb, de jongste dochter van prinses Stéphanie, de gelederen versterken in een leuke Red Valentino.

Maar de Belle van bal was toch Charlene, in een lichtblauwe, geborduurde avondjurk van Prada met een vlindercollier van Van Cleef & Arpels. 

Foto's (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in