Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prinses Caroline is zelfs chic in zomers… bruin!

'Chanel, chérie – altijd goed.' Om de afwezigheid van zijn vrouw prinses Charlene enigszins te compenseren had prins Albert van Monaco voor het Rode Kruis Zomer Concert zo'n beetje zijn halve familie opgetrommeld – het was tenslotte na prinses Gabriella's bedtijd. Ster van de avond was Alberts zu...

Prinses Caroline is zelfs chic in zomers… bruin!

'Chanel, chérie – altijd goed.'

Om de afwezigheid van zijn vrouw prinses Charlene enigszins te compenseren had prins Albert van Monaco voor het Rode Kruis Zomer Concert zo'n beetje zijn halve familie opgetrommeld – het was tenslotte na prinses Gabriella's bedtijd.

Ster van de avond was Alberts zus prinses Caroline, die verrassend makkelijk is terug geglipt in de rol van First Lady. Bruin is geen voor de hand liggende kleur voor een zomers feestje, maar als je Caroline bent en Chanel draagt, wordt het meteen salonfähig.

Caroline kreeg versterking van haar dochter Charlotte, ambassadeur van Chanel dus logischerwijs ook in dat label.

Ook Caroline's oudste zoon was uitgerukt, met zijn vrouw Tatiana Santo Domingo, in vermoedelijk Giambattista Valli – Parijs was zeer goed vertegenwoordigd.

En tenslotte zoon Pierre Casiraghi en zijn vrouw Beatrice Borromeo, in een Dior met J'adior slingback pumps en een Mini Lady Dior van hetzelfde label.

Charlene was overigens wel enigszins vertegenwoordigd: dit is haar broer Gareth Wittstock, die in Monaco woont en werkt en zijn partner.

Foto's (c) Brunopress