Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prinses Caroline vaart uit met kleinkinderen en Gauloises

Het is een drukte van belang op de Pacha III. Prinses Caroline van Hannover (geboren van Monaco) heeft jongste dochter prinses Alexandra met haar beau van boord gezet. Haar eigen zomervakantie is begonnen en die trapt ze af met lekker varen op haar prachtige vintage jacht Pacha III met haar drie ...

Prinses Caroline vaart uit met kleinkinderen en Gauloises

Het is een drukte van belang op de Pacha III.

Prinses Caroline van Hannover (geboren van Monaco) heeft jongste dochter prinses Alexandra met haar beau van boord gezet.

Haar eigen zomervakantie is begonnen en die trapt ze af met lekker varen op haar prachtige vintage jacht Pacha III met haar drie oudste kleinkinderen.

Quality-time met nana op het water, iedereen had er zin in.

Raphael (gele zwembrok) is het oudste zoontje van Carolines oudste dochter Charlotte, de andere twee die mee mochten zijn Sacha en India, de oudste kinderen van haar oudste zoon Andrea en zijn vrouw Tatiana.

'Kom jongens, even op de foto voor papa en mama. Toe nou!' 

Hier heeft de prinses even een momentje met haar oudste kleindochter.  

Caroline neemt haar zorgtaken serieus: er werden sapjes aangesleept…

… en hier maant ze haar kleinkroost om gezond te doen: 'Eet even je fruit op.'

De kleuters hadden nogal wat floaties meegenomen, hier lijkt ze te vrezen er nóg twee op te moeten blazen. Waar is die matroos waar je 'm nodig hebt?

Bijkomen van alle drukte deed de prinses op haar Caroline's: met een rokertje. Ah, summertime! 

Foto's (c) Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in