Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prinses Caroline: 64, fabulous én happy

Zó blijft ze al vijftig jaar in vorm. Bescheiden feestje in Monaco, waar prinses Caroline van Hannover haar 64ste verjaardag viert. In gezelschap van haar jongste dochter prinses Alexandra die weer thuis is komen wonen en momenteel online aan haar studies politicologie en filosofie werkt. Haar vr...

Prinses Caroline: 64, fabulous én happy

Zó blijft ze al vijftig jaar in vorm.

Bescheiden feestje in Monaco, waar prinses Caroline van Hannover haar 64ste verjaardag viert. In gezelschap van haar jongste dochter prinses Alexandra die weer thuis is komen wonen en momenteel online aan haar studies politicologie en filosofie werkt. Haar vriend Ben-Sylvester Strautmann studeert in Londen, dus moeder en dochter zijn vooral op elkaar aangewezen.

Caroline (hier in 2020, bij de laatste Chanelshow die ze persoonlijk bijwoonde) vond het volgens Point de Vue helemaal niet erg dat haar jongste dochter terugkwam in verband met de coronabeperkingen.

Zoon Andrea (hier in 2019 met zijn vrouw Tatiana) zit vast in Londen met zijn gezin en de Britse virusmutatie maakt bezoek momenteel onmogelijk.

Zoon Pierre (midden) en zijn gezin brengen het grootste deel van de tijd door in Italië, ook daar valt weinig aan te knuffelen aan kinderen en kleinkinderen.