Royal babynieuws bij de Yorkies 😊

Buckingham Palace heeft vanmorgen bekend gemaakt dat prinses Beatrice van York en haar man Edoardo Mapelli Mozzi hun eerste kind verwachten. De baby zal in het najaar worden geboren.

Bea en Edo zijn vorig jaar getrouwd tijdens een micro-wedding waar ook prins Philip nog bij kon zijn. De Queen (Bea's oma) is op de hoogte gesteld en beide families zijn heel gelukkig met het nieuws. Het wordt Beatrice's eerste kind, Edoardo heeft een zoontje uit een eerdere relatie #ModernFamily.

Article continues after the ad

Het kindje wordt het tweede kleinkind voor prins Andrew en Sarah, hertogin van York. Eerder dit jaar werd hun eerste geboren, August, het zoontje van prinses Eugenie van York en haar man Jack Brooksbank.

Baby York zal het 12de achterkleinkind van koningin Elizabeth worden; no elf is het dochtertje dat Harry en Meghan zeer binnenkort in hun armen hopen te sluiten.

De timing van de bekendmaking is… interessant. Het is vandaag de derde huwelijksverjaardag van de Sussex'jes, die de faux pas maakten om de zwangerschap van Archie bekend te maken op het huwelijk van Eugenie en Jack: de bruid upstagen is niet erg aardig. Zowel Eugenie en Beatrice als Sarah vonden dit een vervelende actie van het stel, Beatrice lijkt met haar nieuwtje een tegenzetje te hebben gegeven. Afgaand op het Commentariaat van Twitter is het een gevalletje karma.

 

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in