Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prinses Beatrice opent Royal Ascot in stijl

Beeldige rozenjurk, beeldige echtgenoot? Check! Nog niet zo lang geleden was Edoardo Mapelli Mozzi zakenman te Londen en co-ouder van zoon Wolfie. Sinds zijn huwelijk met prinses Beatrice van York maakt hij deel uit van de koninklijke familie en het is indrukwekkend hoe geruisloos en chic de man ...

Prinses Beatrice opent Royal Ascot in stijl

Beeldige rozenjurk, beeldige echtgenoot? Check!

Nog niet zo lang geleden was Edoardo Mapelli Mozzi zakenman te Londen en co-ouder van zoon Wolfie. Sinds zijn huwelijk met prinses Beatrice van York maakt hij deel uit van de koninklijke familie en het is indrukwekkend hoe geruisloos en chic de man omgaat met opeens gefotografeerd worden en smalltalk op social events.

Vandaag waren Beatrice en hij bij de eerste dag van Royal Ascot. Bea droeg een zomerse Zimmermann met rozen (als je dan toch een Britse prinses bent en een society event bezoekt, kun je net zo goed all the way gaan, toch?)

Hoed (het is meer een enorme haarband) van Juliette Botterill.

Edoardo is inmiddels zo'n pro dat hij netjes even zijn zonnebril afzet om de fotografen een beter plaatje te gunnen. Dat hij zich ook nog een beetje op zijn vrouw heeft gestyled pleit ook al voor hem – wát een leuk stel.

Koningin Elizabeth wordt later deze week op Ascot verwacht, er lopen twee paarden van haar mee in de races. Vandaag liet ze zich vertegenwoordigen door haar familie en het is wel eens beroerder weer geweest voor de traditionele koetsrit.

Leading in de royal rijtuigparade: kroonprins Charles en zijn vrouw Camilla, de hertogin van Cornwall. 

Ook van de partij: prinses Anne...

...en haar dochter Zara, in een korte jurk van Anna Mason.

Paardenmeisje Zara is een echte Ascot-veteraan. Anne moest destijds speciaal toestemming vragen of ze meemocht, want het is geen event voor kinderen. 

Het is even afwachten of haar man Mike Tindall ook deze hoed van Zara weer zal opzetten.

Hier Sophie, de gravin van Wessex, in een vrolijk onderonsje met haar zwager Charles.

Soof was kleurde beeldig bij de geraniums en we willen graag weten welke mascara ze gebruikt. Ze droeg als jurk The Grecian van Suzannah (haar nieuwe favoriete label), de hoed is van Jane Taylor.

Nogmaals, Edoardo gaat schijnbaar moeiteloos op in het gezelschap.

Dit zijn Birgitte, hertogin van Gloucester (in het blauw) en haar man prins Richard, met prinses Michael van Kent.

Sophie Winkleman, lady Frederik Windsor en schoondochter van prinses Michael van Kent, was met goede vriend Zafar Rushdie gekomen in een fruitige look.

Foto's (c) Brunopress, Getty Images 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in