Haar nieuwe geluk staat haar goed ❤️

Prinses Beatrice van York (33) was jarenlang een béétje een muurbloempje. Onzeker door haar dyslexie, in de schaduw van haar alom aanwezig moedertje, frumpy in haar kledingkeuzes. En een beetje… stuurloos.

Ze vergooide tien jaar aan een foute vriend die meer van haar titel en netwerk hield dan van haar en eerlijk is eerlijk – ze labbekakte er op los met eindeloze vakanties en vage baantjes. Tot ze in 2017 het roer omgooide, wat minder naar haar ouders prins Andrew en hertogin Sarah luisterde en haar eigen keuzes begon te maken.

Article continues after the ad

Het leidde tot betaald werk (ze is Vice President of Partnerships and Strategy bij Afiniti), een tijdje in New York wonen, meer zelfvertrouwen en vooral ook: meer zichzelf zijn. Prompt diende zich een leuke man aan: Edoardo Mapelli Mozzi, met wie ze in 2020 trouwde (in een avondjurk van haar oma, beeldig, duurzaam en helemaal van nu) en in 2021 dochter Sienna kreeg.

Ze is goed met zijn ex, ze is een lieve bonusmoeder voor Wolfie, zijn zoontje uit een eerdere relatie en je ziet gewoon aan haar dat alle puzzelstukjes op zijn plaats zijn gevallen, ook qua stijl.

Deze week was ze bij de charity preview van 'A Gallop Through History' in het kader van de Platinum Jubilee van haar oma, koningin Elizabeth, bij de Royal Windsor Horse Show te  Windsor Castle. Jurk van The Vampire's Wife, uitstraling all Bea. Het is haar gegund.

Foto's (c) ANP, Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in