Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prinses Beatrice en haar Edo op het bruidsfeest

Er zijn nieuwe foto's vrijgegeven! Zeggen dat de prinses van York gescoord heeft met haar originele bruidsjurk is een understatement. Er is lof alom voor haar keuze voor een vintage (en iets vermaakte) avondjapon in Peau De Soie taffeta van haar oma, de Queen. Beatrice wordt geprezen om deze 'ode...

Prinses Beatrice en haar Edo op het bruidsfeest

Er zijn nieuwe foto's vrijgegeven!

Zeggen dat de prinses van York gescoord heeft met haar originele bruidsjurk is een understatement. Er is lof alom voor haar keuze voor een vintage (en iets vermaakte) avondjapon in Peau De Soie taffeta van haar oma, de Queen. Beatrice wordt geprezen om deze 'ode aan haar oma' en gevoel voor traditie: zowel de Queen als zijzelf is de oudste dochter van een hertog van York en droegen de Queen Mary Fringe tiara op hun huwelijk. 

Als bedankje voor alle gelukwensen hebben Beatrice en haar man Edoardo Mapelli Mozzi nog extra foto's gedeeld. Ze zijn genomen na de ceremonie, toen het stel op weg was naar hun minireceptie bij de Royal Lodge, waar Beatrice's ouders prins Andrew en Sarah Ferguson, hertogin van York wonen. 

Omdat koningin Elizabeth en prins Philip dit jaar wat eerder naar Balmoral reizen voor hun zomervakantie, was de bruiloft een last minute aangelegenheid. Beatrice en haar moeder hebben alles in twee weken geregeld, om haar grootouders erbij te kunnen hebben. 

Bij de dienst is niet gezongen, wel is het volkslied gespeeld. Verder is er uit de bijbel gelezen en lazen de beide moeders een gedicht voor: Sonnet 116  van William Shakespeare (Let me not to the marriage of true minds, Admit impediments...) en 'I carry your heart with me (I carry it in)' van E. E. Cummings. 

Het feest vond plaats in de tuin van de Royal Lodge, waar een pop-up pub was geplaatst, met daarin banken, een jukebox, een bar en een dartbord. De pub was The Duke Of York gedoopt. Na afloop brachten Beatrice en Edo hun huwelijksnacht door in een 'glamping pod'.

Gezien het feit dat prinses Beatrice iemand is die niet dolgraag in het middelpunt van de belangstelling staat, zou het, ondanks de vreemde omstandigheden, wel eens de bruiloft van haar dromen kunnen zijn geweest. 

Foto's (c) The Royal Family

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in