Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prinses Beatrice: dít was haar honeymoon

Edoardo en Bea hielden het klein, maar fijn. Na een buitengewoon intieme Royal Wedding lag het voor de hand dat prinses Beatrice van York – ze is vandaag 32 geworden, happy  B'day, Bea! – en haar echtgenoot Edoardo Mapelli Mozzi ook geen spektakel zouden maken van hun huwelijksreis. Het werd een ...

Prinses Beatrice: dít was haar honeymoon

Edoardo en Bea hielden het klein, maar fijn.

Na een buitengewoon intieme Royal Wedding lag het voor de hand dat prinses Beatrice van York – ze is vandaag 32 geworden, happy  B'day, Bea! – en haar echtgenoot Edoardo Mapelli Mozzi ook geen spektakel zouden maken van hun huwelijksreis.

Het werd een low key aangelegenheid: het stel is in de auto gestapt, met de autotrein naar Frankrijk gereisd en is daar op hun gemak naar het zuiden gereden. Beatrice, nu HKH prinses Beatrice, gravin Edoardo Mapelli Mozzi, is al vaak in Saint Tropez geweest, maar ditmaal werden ze nauwelijks gespot aan de kust, maar meer op rustige plekken in het binnenland.

In de agenda staat nog een bezoek aan Italië om een feestje te geven voor de wijdere kring van Edoardo's familie, die door de coronabeperkingen niet bij het huwelijk in Engeland konden zijn. Edo is de zoon van graaf Alessandro Mapelli-Mozzi, lid van een Italiaanse adellijke familie uit de Bergamo-streek. Alessandro is hertrouwd en woont in het Franse La Garde-Freinet, de band tussen vader en zoon is niet heel warm, maar hij heeft wel contact met de wijdere familie.