Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prinses Beatrice is bevallen van haar eerste kind!

En ze is moeder geworden van een… Prinses Beatrice van York is zaterdag om 23.42 bevallen van haar eerste kind in het Chelsea and Westminster Hospital, London. Haar man Edoardo Mapelli Mozzi en zij hebben een dochtertje gekregen. Edo heeft al een zoon, Christopher (beter bekend als Wolfie) uit ee...

Prinses Beatrice is bevallen van haar eerste kind!

En ze is moeder geworden van een…

Prinses Beatrice van York is zaterdag om 23.42 bevallen van haar eerste kind in het Chelsea and Westminster Hospital, London. Haar man Edoardo Mapelli Mozzi en zij hebben een dochtertje gekregen. Edo heeft al een zoon, Christopher (beter bekend als Wolfie) uit een eerdere relatie.

Baby York is het 12de achterkleinkind voor koningin Elizabeth en het tweede kleinkind voor prins Andrew en Sarah Ferguson, hertogin van York. Ze is 11de in lijn voor de troonsopvolging en zal dus haar eigen leven kunnen leiden. Afgaand op de keuze van Beatrice's zusje Eugenie om haar zoontje August geen titel te geven, zal ook het dochtertje van de Mapelli Mozzi's vermoedelijk als gewoon burger door het leven gaan. 

Edo en Beatrice bij Wimbledon, zomer 2021

Buckingham Palace zegt: 'De familie is op de hoogte gebracht en iedereen is heel blij met het nieuws. Moeder en kind maken het goed en het stel kijkt er naar uit om hun dochter voor te stellen aan haar grote broer Christopher Woolf."

De naam van het meisje wordt later bekend gemaakt.

Na de felicitaties van de Queen volgden gelukwensen van kroonprins Charles en hertogin Camilla.