Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prinses Anne aangezien voor prins Charles

Hilarisch recent weer opgedoken filmpje: deze man noemt prinses Anne de 'prince of Wales'. En dat is niet de eerste keer ook. Prinses Anne heeft de reputatie wel van een geintje te houden. En dat is op deze video uit 2012 ook heel goed te zien. Als iemand haar aankondigt als The Prince of Wales (...

Prinses Anne aangezien voor prins Charles

Hilarisch recent weer opgedoken filmpje: deze man noemt prinses Anne de 'prince of Wales'. En dat is niet de eerste keer ook.

Prinses Anne heeft de reputatie wel van een geintje te houden. En dat is op deze video uit 2012 ook heel goed te zien. Als iemand haar aankondigt als The Prince of Wales (de titel van haar oudere broer Charles dus) grapt ze er lustig op los. "Ik heb natuurlijk wel een broek aan vandaag."

De twee worden wel vaker verward, grapt Anne ook nog. "Mijn broer was ooit in een bejaardentehuis in Schotland, in kilt. En toen hoorde hij een oudere vrouw achter hem zeggen: 'Is dat de princess royal?'. Hij vond het behoorlijk grappig. En ik heb vandaag een broek aan, dus dat krijg je dan."

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in