Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prinses Alexandra is al helemaal in vakantiestemming

De eerste royal St. Tropez spotting van 2021 is een feit! Van de Pacha III, het jacht van prinses Caroline van Hannover (geboren van Monaco), wordt 's zomers altijd intensief gebruik gemaakt. Niet alleen door haar, maar ook door haar kinderen. Net als vorig jaar was haar jongste dochter prinses A...

Prinses Alexandra is al helemaal in vakantiestemming

De eerste royal St. Tropez spotting van 2021 is een feit!

Van de Pacha III, het jacht van prinses Caroline van Hannover (geboren van Monaco), wordt 's zomers altijd intensief gebruik gemaakt. Niet alleen door haar, maar ook door haar kinderen.

Net als vorig jaar was haar jongste dochter prinses Alexandra, die ze met prins Ernst August van Hannover kreeg, de eerste die aan boord ging. Ze voer van Monaco naar St Tropez met haar vriend Ben Sylvester Strautmann (23), hun geliefde viervoeter en wat vrienden.

Alexandra studeert momenteel politieke wetenschappen en filosofie in New York, maar ambieert een loopbaan in de kunst- of modewereld. Ben Sylvester en zij zijn al meer dan vier jaar een stel, Ben speelt op hoog niveau basketbal en studeert Business Management aan King's College, Londen, dus ze zien elkaar niet heel vaak.

Alexandra, Ben en hun gezelschap aten een hapje op bij Club 55 voor ze terugvoeren naar de Pacha.

Het gezelschap maakte de tocht deze week al twee keer eerder…

…en de royal teckel-achtige loopt ook wel eens zelf.

Foto's © Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in