Familie-uitbreiding voor de Hannovers.

De baby's zijn al een weekje oud, maar hun ouders hebben het leuke nieuws nog even voor zichzelf gehouden..

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Alessandra of Hannover (@alessandradeosmatribute) op

... prins Christian van Hannover en zijn vrouw prinses Alessandra zijn afgelopen week vader en moeder geworden van een tweeling: Nicolás en Sofía.

Article continues after the ad

Christian is de tweede zoon uit het eerste huwelijk van prins Ernst-August van Hannover met Chantal Hochuli.

De patriarch is nog altijd getrouwd met zijn tweede vrouw prinses Caroline van Hannover, geboren van Monaco. Het stel woont al jaren gescheiden. Deze foto is uit 2007, het meisje is prinses Alexandra van Hannover, het halfzusje van Christian. 

Christian (35) heeft een broer die het huidige zakelijke hoofd van de Hannovers is, prins Ernst August. Deze foto is uit 2005. De broers hebben een buitengewoon moeizame relatie met hun vader, Ernst August senior, die een buitengewone zware drinker is.

Christian trouwde in november 2017 in Londen voor de wet met Alessandra de Osma, die hij al in 2005 tijdens een verblijf in Peru had leren kennen. In maart 2018 volgde de kerkelijke inzegening in Lima.

Christian en Alessandra wonen al jaren in Madrid, waar ze hun kleine appartement in het centrum dit jaar hebben omgeruild voor een grotere woning in een buitenwijk.

Vervoer op hun geliefde scooter dat ook lastig worden met twee kleintjes. Afgaand op Spaanse media is de tweeling al op 7 juli geboren.

(c) polly_flintandherroyalreplies

Met de kinderen van Ernst-August en prinses Ekaterina - links stamhouder prins Welf, rechts prinses Elisabeth - en nu de tweeling is er in korte tijd een heel nieuwe generatie Hannovertjes bij gekomen.  

Foto's (c) Brunopress, Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in