Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prins William huurt financiële havik in

De nieuwe privésecretaris is niet mis. Jean-Christophe Gray is de nieuwe privésecretaris van prins William. Dichter bij een royal kun je professioneel niet komen, zodat het belangrijk is dat er een onderlinge klik is. Wat Gray een opmerkelijke keuze maakt, want hij staat bekend als iemand die nie...

Prins William huurt financiële havik in

De nieuwe privésecretaris is niet mis.

Jean-Christophe Gray is de nieuwe privésecretaris van prins William. Dichter bij een royal kun je professioneel niet komen, zodat het belangrijk is dat er een onderlinge klik is.

Wat Gray een opmerkelijke keuze maakt, want hij staat bekend als iemand die niet alleen op de kleintjes let, maar ook de hele kleintjes niet uit het oog verliest: 'Slim, een beetje een nerd en van onbesproken gedrag' is hoe Westminster hem omschrijft.

Hij werkte tijdens de recessie als topambtenaar voor premier David Cameron en minister George Osborne en is iemand die al regelmatig 'nee, minister' heeft gezegd als het ging om de vraag of er ergens geld voor vrij kon worden gemaakt.

Naast het beheren van de dagelijkse agenda van William is Gray's taak ook snijden in de kosten van de Cambridge'jes. Gezien het feit dat al menig royal ten onder is gegaan aan ja-knikkers om zich heen verzamelen, is de keuze voor een sterke professional die tegengas durft te geven een heel verstandige, met het oog op de toekomst.

Foto's (c) Getty Images

Doe je mee aan de grote Nouveau Enquête? Kost je maar 5 minuutjes en we verloten fijne beautypakketten als bedankje!