Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prins Philippos is dit weekend getrouwd

Surprise! Een pandemiebruiloft voor de Griekse prins. De Griekse prins Philippos is afgelopen weekend in het Zwitserse Sankt Moritz in het huwelijksbootje gestapt met de Zwitserse Nina Flohr. De jongste zoon van ex-koning Constantine en zijn vrouw Anne-Marie van Griekenland verloofde zich in sept...

Prins Philippos is dit weekend getrouwd

Surprise! Een pandemiebruiloft voor de Griekse prins.

De Griekse prins Philippos is afgelopen weekend in het Zwitserse Sankt Moritz in het huwelijksbootje gestapt met de Zwitserse Nina Flohr. De jongste zoon van ex-koning Constantine en zijn vrouw Anne-Marie van Griekenland verloofde zich in september, en kon duidelijk niet langer wachten.

Het was een zeer intiem huwelijk volgens verschillende bronnen. De vaders van de bruid en bruidegom waren aanwezig als getuigen, en na de ceremonie werd met de naaste familie bescheiden feestgevierd in het luxe Zwitserse skioord. Het kerkelijk huwelijk volgt later, is nu het verhaal.

Het koppel woont al een tijdje samen in Londen en New York, en is met hun jawoord Philippos zus Theodora voor: zij zou dit jaar óók in het huwelijk treden, maar zag haar grote dag door de pandemie in het water vallen.